930×122 CAPRA 5

poliția locală pitești

    SANCŢIUNI APLICATE DE POLIŢIŞTII LOCALI ÎN PIEŢELE DIN PITEŞTI

    Urmare acțiunii polițiștilor locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale, Poliția Locală Pitești, în data de 07.10.2020, în Bazarul Gheorghe Lazăr, în Piața Ceair și zonele adiacente, au fost verificați mai mulți agenți economici și producatori agricoli.

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

    Au aplicate un numar de 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 2000 lei, conform H.C.L. nr. 197/2017 privind efectuarea de comerț neautorizat și o sancțiune conform O.G. 99/2000, pentru lipsă autorizație privind desfășurarea activității de bar/restaurant.

    Totodată, au fost efectuate verificări privind respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2.

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    „Zonele vor fi monitorizate și în perioada următoare”, a anunţat Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3