EcoMoto 930×122

amenzi

Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

Citiți și: Societate importantă din Pitești, informare de ultim moment: Este GRATUIT!

Acțiuni ale Poliției Locale Pitești pentru menținerea curățeniei în spațiile publice.

În perioada 07 – 12 mai 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică au desfășurat o serie de acțiuni în municipiul Pitești.

Citiți și: Eurial Invest Pitești își extinde portofoliul de mărci comercializate

Aceștia au avut ca obiectiv depistarea și sancționarea posesorilor de câini care nu curăță excrementele lăsate de animalele lor.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 283, în urma acestor acțiuni au fost aplicate un total de 18 sancțiuni contravenționale. Amenzile au fost cuprinse între 1000 și 2000 de lei, pentru nerespectarea normelor de igienă.

Polițiștii locali au făcut apel către posesorii de câini din municipiu să fie responsabili.

Oamenii trebuie să dețină asupra lor, atunci când își scot animalele la plimbare, pungi, mănuși și, eventual, o lopățică pentru a curăța excrementele.

Aceștia au subliniat că, pe lângă faptul că sunt neplăcute vizual, excrementele de animale lăsate în spațiile verzi sau pe trotuare pot fi extrem de periculoase, mai ales pentru câinii nevaccinați și nedeparazitați regulat.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Scopul este de a menține igiena și curățenia în spațiile publice din Pitești. Astefel se  protejează sănătatea publică și se asigură un mediu plăcut pentru toți locuitorii municipiului.

Sancțiuni mari pentru oamenii care nu fac acest lucru

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • europa spune:

    Buna ziua,
    Pentru „oamenii” care fac asta ce sanctiuni se prevad? Pentru aia „amaratii” care traiesc pe strada si te agreseaza mirosul in primul rand dar si pericolul de boli ce sanctiuni se prevad? Sau de ce nu ii adunati obligatoriu in adapost. In adapostul de la Mosoaia eventual, ca e nou nout si gol. La munca acolo ma refer si cazare tot pe acolo pe undeva. Asa ii si integrati cumva. Nu?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3