Donaris 930 x 122

mioveni

Sărbătoare cu degustare la Mioveni

Sărbătoarea toamnei aduce la Mioveni spectacole, concursuri culinare, must și pastramă!

Citiți și: Sala Sporturilor Mioveni va găzdui două partide internaționale de handbal!

Orașul Mioveni găzduieşte în perioada 1 – 3 octombrie ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari”, eveniment care va reuni producători certificați şi roadele muncii lor. Cu aceast ocazie, Centrul Cultural și Consiliul Local Mioveni au pregătit publicului spectacole de calitate, pe scena din Centrul Civic urmând să urce Eugenia Filip, Marcela Fota și Taraful Cătălin Iancu, Ansamblul Folcloric Plai de Dor, Iulia Dumitrache și Proiectul Balkanic, Direcția 5, Mario Fresh și Band-ul, dar și o serie de artiști locali, extrem de talentați.

 

Citiți și: Se aprinde iluminatul festiv în Mioveni

 

Pe platoul din Centrul Civic, printre standuri cu legume, vin, must, pastramă, murături, brânzeturi, zacuscă, produse apicole și alte bunătăți preparate din mâinile țăranilor truditori, toamna va fi sărbătorită cu fast și eleganță, de administrația locală a orașului Mioveni.

Gurmanzii vor putea rezista cu greu ispitelor culinare de sezon, pregătite de gospodine și producători locali autentici. Concursurile cu degustare – “cea mai gustoasă zacuscă”, „cele mai bune murături”, „cea mai bună dulceață”, „cea mai bună țuică de pe Valea Argeșelului” și evident, mult must proaspăt, sunt doar câteva motive pentru care nu ar trebui să ratați acest eveniment.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441