EcoMoto 930×122

bradu

Sărbători de vis la Bradu: Dan Stroe dezvăluie un spectacol festiv unic

Sărbători de vis la Bradu: Dan Stroe dezvăluie un spectacol festiv unic

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primarul localității Bradu, Dan Stroe, a transmis un mesaj mult așteptat locuitorilor săi, anunțând începutul sezonului sărbătorilor de iarnă.

Acesta a invitat comunitatea – copii, părinți și bunici – să se alăture evenimentului special organizat în incinta Bazei Sportive, cu ocazia Sfântului Nicolae.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Programul include aprinderea bradului de Crăciun și a ornamentelor festive, marcând astfel startul ,,magiei sărbătorilor de iarnă”.

Dar și reluarea unor tradiții întrerupte pentru o perioadă din cauza pandemiei.

Această inițiativă se înscrie în eforturile primarului de a readuce bucuria și spiritul festiv în comunitate.

După o pauză de doi ani, patinoarul local a fost redeschis, având acum o suprafață mai mare decât versiunea sa din 2019.

Sărbători de vis la Bradu: Dan Stroe dezvăluie un spectacol festiv unic

Accesul este gratuit, patinoarul fiind deschis zilnic până pe 8 ianuarie 2023, cu un program variat de funcționare pe parcursul săptămânii.

Iată declarația completă a primarului Dan Stroe:

„Dăm startul magiei sărbătorilor! Dragi copii, părinți și bunici, vă aștept mâine, de Sfântul Nicolae, în incinta Bazei Sportive, la ora 16.45, să dăm împreună startul magiei sărbătorilor de iarnă prin aprinderea bradului de Crăciun și a celorlalte ornamente festive.”, transmite edilul din Bradu, pe pagina personală de Facebook.

Foto articol: Facebook/Dan Stroe

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3