tarife

SCAD TARIFELE PENTRU APELURILE FIXE

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a dezbătut, în cadrul unei şedinţe online a Consiliului Consultativ, reducerea cu 30% a tarifului maxim de terminare a apelurilor la puncte fixe.

Citiți și: Noile tarife RCA – Creșteri pentru toate categoriile de autovehicule

Astfel, începând cu data de 1 noiembrie 2020, noul tarif maxim pentru terminarea apelurilor la puncte fixe va fi de 0,098 eurocenţi/minut. Noul tarif a fost determinat în urma actualizării mai multor parametri ai modelului de calculaţie a costurilor de tip LRIC pur, metodă utilizată pentru stabilirea tarifului actual, precum şi a costului capitalului.

Tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte fixe

Citiți și: Piteştiul stă groaznic la încasări din parcări. Se pregăteşte majorarea tarifelor

Operatorii de telefonie fixă desemnaţi de Autoritate ca având putere semnificativă vor putea aplica un tarif de maxim 0,098 eurocenţi/minut în cazul apelurilor naţionale, apelurilor iniţiate din Spaţiul Economic European (SEE), precum şi în cazul apelurilor iniţiate din reţele din afara SEE, dacă acordurile internaţionale în vigoare nu permit instituirea unui regim diferit de tarifare. Această reglementare se va aplica începând cu data de 1 noiembrie 2020.

Foto: descriptiv

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441