NOR CURIER 930X122

63 de mii de euro

Scandal în Pitești. Fiica acuzată că a golit seiful tatălui de 73 de mii €

Scandal în Pitești. Fiica acuzată că a golit seiful tatălui de 73 de mii €

Citiți și: 30 de spargeri lângă Pitești, în doar câteva ore! Doi bărbați au băgat groaza în oameni

Poliția Pitești a reținut o femeie de 26 de ani pentru furt calificat.

În data de 23 decembrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au făcut un pas important într-un dosar penal sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Pitești. Asociație de proprietari, furată timp de trei ani de ,,doamna administrator”

Cazul investigat se referă la infracțiunea de furt calificat. Vorbim de un incident neobișnuit prin faptul că este săvârșit între membri de familie.

Ancheta a relevat că o femeie de 26 de ani este acuzată de sustragerea unei sume semnificative de bani dintr-o cutie de valori aparținând tatălui său.

Conform probatoriului administrat, femeia ar fi sustras aproximativ 63.000 de euro și 50.000 de lei. Suma implicată și relația familială dintre suspect și victimă fac acest caz deosebit de delicat.

Ca urmare a investigațiilor și a probelor adunate, autoritățile au luat decizia de a reține pe bază de ordonanță femeia în cauză pentru o perioadă de 24 de ore. Următorul pas procedural este prezentarea acesteia în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, unde va fi propusă luarea unei măsuri preventive.

Iată ce transmite oficial Poliția Argeș cu privire la acest caz:

Reținută de polițiști

În ziua de 23 decembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, săvârșit între membri de familie.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că o femeie de 26 de ani ar fi sustras dintr-o cutie de valori a tatălui său, sumele de aproximativ 63.000 de euro și 50.000 de lei.

În cauză a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a femeii de 26 de ani, pe bază de ordonanță, urmând că aceasta să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare ai unei măsuri preventive.”

Foto: descriptiv

Scandal în Pitești. Fiica acuzată că a golit seiful tatălui de 73 de mii €

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3