New Profesional Consult 930 x 122

amenințare

Scandal în Pitești. L-a amenințat, apoi i-a lovit mașina

Un bărbat de 31 de ani, din Ștefănești a fost reținut de polițiștii piteșteni după ce a amenințat și a lovit mașina unui alt bărbat.

Citiți și: Un piteștean și-a amenințat fosta iubită cu poze indecente și a urmărit-o

Incidentul s-a petrecut pe raza municipiului Pitești.

IPJ Argeș precizează:

Citiți și: Incredibil de ce a fost în stare un argeșean pentru a face rost de bani!

„În ziua de 22 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal referitor la săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare, conform art. 253 și 206 din Codul Penal, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din Ștefănești.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 21 august a.c., pe fondul unei stări conflictuale anterioare, cel în cauză ar fi amenințat un alt bărbat din Ștefănești, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, și ar fi provocat avarii autoturismului persoanei vătămate, la nivelul pavilionului și al unui ștergător.

În ziua de 22 august, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, cel în cauză a fost condus la sediul Secției 1 Poliție Pitești în baza unui mandat de aducere.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA