930 x122 grota rece

handicap

SCANDAL PE LOCURILE DE PARCARE PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria Piteşti a primit multe cereri în ultima perioadă pentru atribuirea de locuri de parcare pentru persoanele cu handicap. Conform legii şi prevederilor unei hotărâri de Consiliu Local, locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi sunt asigurate gratuit, fără ca beneficiarii să achite vreo taxă.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Problema este că deja sunt tensiuni în cartiere din cauza acestor atribuiri, locatarii fiind suspicioşi. Există reclamații potrivit cărora unele locuri de parcare pentru persoane cu handicap le-ar fi fost atribuite unor indivizi perfect sănătoși din acest punct de vedere.

„Aţi verificat pe bune dacă aceste persoane chiar suferă de ceva? Am văzut chiar pe teren privat unde parchează maşini că şi acolo au apărut subit aceste indicatoare pentru persoanele cu handicap. Cine răspunde pentru ele? Doar anumite persoane pot beneficia de acest favor? Probabil dacă aţi verifica în teritoriu aţi vedea şi ce maşini luxoase ocupă aceste locuri „gratuite”. Doar cei cu pile şi relaţii pot beneficia de astfel de favoruri, în rest tot ce înseamnă loc de parcare este cu taxă!”, se arată într-o petiţie formulată pe adresa Primăriei Piteşti.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Ne-am confruntat cu un val de cereri. Cred că avem peste 1.400 de solicitări de locuri pentru persoane cu dizabilităţi. Vom analiza de la caz la caz şi vom mai da locuri doar pentru persoanele care prezintă dizabilităţi locomotorii.”, afirmă viceprimarul Cornel Ionică într-o declarație total neconvingătoare acordată la cererea publicației noastre.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3