New Profesional Consult 930 x 122

gunoi

SCANDAL PE PUBELELE DE GUNOI

Scandal pe pubelele de gunoi. O femeie care locuiește în satul Hințești al comunei argeșene Moșoaia ne semnalează o problemă cu care, spune ea, se confruntă din cauza faptului că societatea Salubritate 2000 SA Pitești nu ridică tot gunoiul lăsat la poartă. Motivul ar fi contractul încheiat între Primăria Moșoaia și Salubritate, precizează argeșeanca.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

”Primăria ne-a dat o pubelă în care încap doi saci de gunoi și pe care cei de la Salubritate 2000 o ridică o dată pe săptămână. La o casă cu 4 oameni și 2 copii, ei au pretenția să avem doar doi saci de gunoi într-o săptămână!

Când au venit gunoierii, ne-au luat doar ce era în pubelă, iar ce aveam pe lângă le-au lăsat în fața porții. Am contactat Salubritate 2000 și au spus că așa scrie în contractul cu Primăria Moșoaia.

Citiți și: Argeș. S-a răsturnat cu mașina. O persoană este rănită

Noi nu avem unde arunca gunoaiele rămase și nici nu le putem aduna! Dacă vor să reciclăm, ar trebui să ne ofere soluții, așa ne obligă să le ducem în alte locuri.”, ni se plânge femeia.

Ce părere are directorul Salubritate 2000 SA, Romi Becheanu, despre această situație? Contractele cu privire la serviciile pe care le oferă Salubritatea sunt în favoarea clienților ori ba? Are măcar Becheanu o părere sau se ascunde gunoiul sub preș? Dar primarul comunei Moșoaia, Florea Ene?

Din Moșoaia ni s-au mai semnalat în trecut probleme cu salubrizarea (subiectul pe larg, AICI).

Vă reamintim că și dumneavoastră puteți formula sesizări și reclamații pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro sau pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90