EcoMoto 930×122

drum

(VIDEO) REVOLTĂ ÎN MOȘOAIA: “UN DEZASTRU!”

Revoltă în Moșoaia: “Un dezastru!”. Un cititor al ePitești ne semnalează existența unei alte probleme în comuna argeșeană Moșoaia. Cetățeanul ni se adresează în urma publicării articolului despre gunoaiele aruncate la întâmplare, ca în lumea a treia, în anumite zone ale comunei, știre redactată tot ca urmare a unei reclamații pe care am primit-o de la un alt cititor (care a filmat și materialul video pe care vi-l prezentăm mai jos).

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

“Referitor la acest articol (…) (n.r. – articolul poate fi citit AICI) și în calitate de cetățean al acestei comune, vreau să fac o precizare. Nu doar gunoiul este o problemă în această comună.

Dacă doriți să vă minunați, mergeți pe strada Olteni (prima de la intrarea în satul Smeura) și, începând de la fosta platformă pe care erau depozitate pubelele de gunoi, veți descoperi un dezastru de drum „asfaltat”, care poate concura cu brio la cel mai prost drum din țară.”, ne semnalează cititorul nostru.

Citiți și: Cum a avut loc teribilul accident de lângă Pitești

Cititor care face referire și la problema, rușinoasă, a deșeurilor: “Mai nou sunt nevoit să pun gunoiul în pungă și să-l las în cartier la tomberon, până mă prind cei de la Locală (n.r. – Poliția Locală) și mă amendează!

Ce pot face cu o pubelă de gunoi (pentru că atât ridică mașina per familie într-o săptămână), în condițiile în care (…) la casă se strânge mai mult gunoi decât la bloc? Mai rămâne varianta să-l las în parcarea Primăriei, să-l ducă Ene (n.r. – Florea Ene, primarul PSD al comunei) unde crede de cuviință, pentru că prea multe soluții nu am și nici pe câmp nu-l las.”

Le precizăm cititorilor noștri că ne pot transmite informații și imagini video care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90