SMART KIDS 930X122

florea ene

ORIBIL! AȘA ARATĂ O COMUNĂ DIN ARGEȘ CU PRIMAR PSD

Oribil! Așa arată o comună din Argeș cu primar PSD. Ca ”un sac de gunoi”, așa ne descrie un cetățean felul în care au ajuns să arate anumite zone din Moșoaia, comună administrată de primarul PSD Florea Ene. În fotografiile pe care le-am primit de la cititorul nostru se văd maldăre de gunoaie, realitate monstruoasă pentru o localitate europeană din secolul al XXI-lea.

Citiți și: Argeș. S-a răsturnat cu mașina. O persoană este rănită

Potrivit cititorului ePitești, de aproximativ o săptămână de când au fost ridicate pubelele de gunoi special amenajate în țarcuri în satele Smeura și Hințești, zonele respective s-au transformat ”într-un mare sac de gunoi al Argeșului.”

Oamenii continuă să arunce deșeurile în locurile care înainte erau special amenajate în acest sens, iar câinii le împrăștie peste tot.

Citiți și: Exclusiv. Anunțul MOMENTULUI: Noi localități de lângă Pitești cu transport Publitrans

Vinovată de această situație, susține cititorul, este conducerea Primăriei Moșoaia, care a înlăturat pubelele și nu ia de urgență măsuri pentru salubrizare.

Le reamintim cititorilor noștri că pot transmite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3