NOR CURIER 930X122

examen

SCANDAL TOTAL LA PERMISE. ARGEȘENII REACȚIONEAZĂ DUR: ”AR TREBUI FĂCUTE PLÂNGERI LA DNA!”

Scandal total la Permise. Argeșenii reacționează dur: ”Ar trebui făcute plângeri la DNA!”.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Acum două zile v-am informat că un piteștean reclamă modul în care a fost examinată fiica sa la proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere auto. Subiectul, AICI.

În urma articolului, au apărut numeroase reacții în mediul online. Pe de-o parte, există argeșeni, puțini la număr, care spun că cei care nu au reușit să treacă de proba practică nu ar fi bine pregătiți. Pe de alta, însă, cele mai multe reacții sunt unele negative la adresa examinatorilor auto. Redăm, în continuare, o parte dintre comentarii:

Citiți și: Pitești. Incredibil la Lidl: I-a dat cu zacusca în cap! „Ajutor!” Video

-”Păi, dacă așteaptă șpăgi, normal că se pică pe capete…”

-”Să-i controleze pe examinatori dacă sunt capabili. După ce se întorc dintr-o examinare, dacă mergi în spatele polițistului, vezi că pentru el nu există linie dublă continuă, nu există marcaje rutiere pentru el. De prioritate la trecere nu mai vorbim, că sunt ocupați cu telefonul la ureche, că, de, sunt organe abilitate, nu au lege”.

-”Abuz de putere și bătaie de joc!”

-”Așa este! Își bat joc de candidați! Opresc camera imediat, te pun repede să semnezi și abia apoi îți spun că ești picat. Și picat pentru chestii halucinante, pe care le inventează ei…”

-”Bătaie de joc! Din 80 de candidați, 6-7 sunt admiși pe zi. Dar oare toți sunt prost pregătiți? Ca la noi la nimeni!”

-”Îi pică pentru ca să mai dea o dată bani pe școala de șoferi. Sunt mână în mână cu școlile”.

-”Mai nou, la final de traseu se oprește camera și se dau puncte din oficiu”.

-”După ce au făcut județul de râs cu șpagă la vedere, au dat-o în extrema cealaltă: să arate că sunt cinstiți, nu mai dau la nimeni”.

-”Sunt foarte multe cazuri când polițistul, cu de la sine putere, îți bagă puncte de penalizare pe foaie din diverse motive: că nu e binedispus în ziua respectivă, că nu îi place fața ta, că se grăbește să termine examenul etc.”

-”Ar trebui făcute plângeri la DNA! Să facă ceva cu ofițeri sub acoperire, să vină să dea examenul cu unul dintre polițiștii de la Pitești, să vadă abuz de funcție… Cu siguranță că sunt și mulți care nu merită, nu se pricep să ia permisul, dar din 100 de candidați să îți ia doar 7 – 8, maxim 10? În fiecare zi, nu doar așa… În fiecare zi rata de promovare este de sub 10%”.

Mesaje am primit inclusiv pe numărul de WhatsApp al redacției:

-”A trebuit să aștept (n.r. – în ziua examenului) până la ora 14, deoarece după 3-4 examinări polițiștii luau pauză de cafea… Pentru ce? Pentru a da 100 de lei domnului instructor, pentru a merge maximum 10 minute cu mașina… De ce? Pentru a mă examina un polițist cu o atitudine nepoliticoasă, respingător, mincinos, tupeist etc.

Un polițist care se așează pe scaunul din dreapta față pentru a-mi testa abilitatea de a conduce, cu ochelari de soare, care din cele 10 minute pe care le conduci 8 minute stă cu capul în telefon, care te face vinovat de lucruri pe care nu le-ai greșit, pentru a-ți vorbi urât… Pentru ce?

Pentru a te declara ”RESPINS”! Apoi trebuie să stai o zi, chiar două la cozi nesfârșite pentru a te reprograma la 5-6 luni…”

Vă reamintim că săptămâna viitoare vom prezenta acuzațiile pe care un piteștean i le aduce examinatorului auto care a declarat-o pe fiica sa ”respins” la proba practică a examenului. Punctele de penalizare, susține bărbatul, ar fi fost acordate fără justificări. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90