930×122 CAPRA 5

auto

SCANDAL URIAȘ LA PERMISE ÎN PITEȘTI. UN PĂRINTE ACUZĂ: VĂ BATEȚI JOC DE COPIII NOȘTRI!

Scandal uriaș la Permise în Pitești. Un părinte acuză: Vă bateți joc de copiii noștri! Aglomerația sau acuzațiile de corupție sunt câteva dintre neregulile constate de-a lungul timpului la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș, serviciu aflat în subordinea Prefecturii.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

De asemenea, v-am mai relatat, și cu alte ocazii, că la Permise se pică pe capete. Deși trec de proba teoretică, mulți candidați nu reușesc să fie declarați ”admiși” la proba practică. Nu sunt bine pregătiți, au prea multe emoții ori de vină sunt și alte aspecte?

Ipoteza ”altor aspecte” este susținută de un piteștean când vine vorba de examenul pentru obținerea permisului de conducere. Concret, bărbatul reclamă revoltat că fiica sa ar fi fost nedreptățită la susținerea probei practice a examenului. Examinatorul auto (polițist detașat la Serviciul de Permise Argeș), acuză piteșteanul, ar fi penalizat-o pe fiica lui pentru greșeli pe care nu le-ar fi făcut.

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

În sprijinul a ceea ce susține, bărbatul ne-a pus la dispoziție și imagini doveditoare, pe care vi le vom prezenta într-un material care va fi publicat de ePitești la începutul săptămânii viitoare.

Vom reveni cu acuzațiile pe care tatăl i le aduce examinatorului auto, cu detalii revoltătoare și imagini. Să fie rea-voință, incompetență sau abuz de putere, așa cum susține piteșteanul? Va urma.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90