EcoMoto 930×122

politie

Scandal uriaș în Poliție! „Este o mizerie!”

Scandal uriaș în Poliție! „Este o mizerie!”

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Noua uniformă a Poliției aduce un șir nesfârșit de probleme

După numai câteva luni de purtat, aceasta a început pur și simplu să se dezintegreze. Polițiștii spun că este cea mai proastă calitate de până acum. În prezent se fac cercetări în legătură cu acest aspect și producătorul, cel mai probabil, va răspunde legal.

Aceste uniforme au ajuns la 3.000 de polițiști care s-au încadrat în 2022 din școlile de agenți de poliție sau din sursă externă.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Sindicaliștii atrag atenția că ceea ce îmbracă acum polițiștii nu are nicio legătură cu ce li s-a arătat la prezentarea acesteia, la începutul anului trecut.

”Uniforma este o mizerie față de ceea ce ni s-a prezentat nouă, când am mers la discuții după îndelungi insistențe și când deja 95% din aceasta era gata și se mai putea modifica 5% cum ar fi mici detalii pe croială, pe aplicarea mijloacelor din dotare, etc.

Atunci, am mers cu un coleg pasionat de uniformă și cu un specialist în materialele acestea tehnice pentru uniforme de armată. Când am plecat de acolo, am fost de acord că este un minim elementar. Adică nu era ce ne doream noi dar era cu mult peste ceea ce aveam. Am plecat de acolo cu gândul că acestea vor fi materialele. Colegul care a mers la prezentare a luat și o cămașă drept amintire.

Când am primit deja imagini și plângeri din partea colegilor, care spuneau că s-au rupt pantalonii, tricourile, că se desprind însemnele, etc, am fost curios să comparăm cămașa pe care am luat-o atunci la prezentare cu ceea ce este acum. Nu are nicio legătură, adică nu respectă absolut nimic din specificațiile tehnice”, a explicat într-un interviu pentru Ziare.com Cosmin Andreica, președintele Sindicatului Poliției Europol.

Mai multe informații, AICI.

Foto: Ziare.com/Sindicatul Europol

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Alex spune:

    De ce au mai cerut uniforme noi, daca nu le plac astea?
    Cat doresc sa le poarte, 10 ani?

  • Alex spune:

    Nu 10 ani, dar nici de unică folosință . Dar majoritatea s-au obișnuit sa facă afaceri cu statul pe bani mulți și calitate jalnică. Atât la ce se menționează in acest articol cât și privește alte licitații pt asfaltare, achiziții publice etc

  • E.Sandu spune:

    Prietene nu le-a cerut nimeni uniformele astea noi, cineva din minister are vreo afacere cu haine si cum nu mai au de unde fura s-au gandit sa fure de la prosti. Uniformele alea sunt platite ni se retin bani pt ele, si inca foarte multi. Nu cred ca tu dai 600 de lei pt o gecuta iar toata uniforma sare de 7000 de lei. Tu iti cumperi in fiecare an toale de 7000 de lei? Cand dai atat de multi bani ai si pretentii sa fie de calitate. Tu porti o haina sau camasa decat de 3 ori? Ce va mai place sa denigrati institutia Politiei. Sper sa nu ai nevoie vreodata de politie ca si asa i s-a restrans autoritatea din cauza hotilor care ne conduc si fac legile stiind ca vor ajunge la un moment dat pe mana institutiei. Halal valori in tara asta promovati incultura si nonvalorile.

  • EU spune:

    Hai s o spunem și p’aia…..
    S a îngrășat curcanul no….

  • Ion alexandru spune:

    Luati-va uniforme din amenzile date in „plandemie”, băi scarbelor! Aveti salarii mari,luati-va uniforme. Nu va convine, dati-va demisia si duceti-va la munca la privat. Dar acolo e de MUNCĂ nu de frecat menta pe banii statului. Cand ne omorâti copilasii pe trecerile de pietoni, cum e, băi jigodie? Mars la muncă!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90