930×122 CAPRA 5

Arges

SCANDALOS! ACT DE VANDALISM CU JEEP-URILE

Scandalos! Act de vandalism cu jeep-urile. O scenă ce a șocat aproape o întreagă țară s-a petrecut în acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, în județul Argeș, la o stână din Munții Făgăraș.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Potrivit unei postări pe un cont de socializare, 2500, proprietarii a două jeep-uri au rupt țarcul de la o stână situată pe Valea Rea, iar cu lemnele au făcut focul în noaptea respectivă. Printre oamenii revoltați se numără și Ion Sănduloiu, șeful Salvamont Argeș. Acesta a distribuit un material în care este prezentată întreaga situație.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

”Sâmbătă dimineaţa  pe Valea Rea, am putut vedea cu stupoare cum 2 jipane trecuseră râul şi erau parcate în ţarcul de la Stâna lui Burnei. Mai spre seară am aflat de la Salvamont Nucşoara că au rupt ţarcul şi cu lemnele de la el şi-au făcut focul seara, fiindu-le lene să caute în pădure”, scrie, revoltat, un administrator al paginii de Facebook unde a apărut postarea.

Comentariile și reacțiile oamenilor pot fi vizualizate AICI.

(Sursă și foto: Facebook 2500)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3