NOR CURIER 930X122

craiovei

SCANDALOS ÎN CRAIOVEI

Scandalos în Craiovei. După cum bine știți, pe 1 decembrie 2017, de Ziua Naţională, au fost aprinse luminile ornamentale pentru sărbătorile de iarnă în centrul Piteştiului (amănunte și imagini, AICI) şi în alte câteva zone din oraș.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Municipalitatea susţine că în această săptămână vor fi puse la punct și aprinse și instalaţiile de iluminat din cartiere. Arcade luminoase şi instalaţii de diverse forme au fost montate pe străzi precum Calea Bucureşti, Exerciţiu şi Calea Craiovei, dar deja au apărut probleme.

Pe Calea Craiovei, de exemplu, persoane necunoscute (rămase anonime și nepedepsite, ca de obicei în Pitești în astfel de situații) au vandalizat unele instalaţii şi au intenționat, din fericire fără succes, să fure câţiva „ţurţuri” luminoşi. Scandaloasă este fapta, scandalos este și că Poliția Locală nu reușește mai niciodată să-i identifice și să-i prindă pe autori.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

Poliţia Locală anunță că va înteţi patrulările, iar municipalitatea face apel la cetăţeni să le sesizeze autorităților orice probleme similare pentru a se putea interveni în timp util. (Foto: descriptiv – cartierul Craiovei) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3