930×122 CUMPANA 5

cătuşe

Scene incredibile într-o școală! Elev încătuşat de poliţişti în clasă!

Scene incredibile într-o școală! Elev încătuşat de poliţişti în clasă!

Citiți și: Campanie uriașă! Polițiștii ies în stradă!

Trei elevi ai unei școli din județul Bihor, în vârstă de 14 ani, au venit beţi la şcoală. Pentru că cei trei elevi aveau un comportament agresiv și adresau injurii colegilor și personalului didactic, profesorii au solicitat intervenția polițistului din cadrul Postului de Poliție Hidișelu de Jos, care se afla în fața școlii pentru dirijarea traficului în zonă, scrie bihon.ro.

Unul dintre elevi a continuat să facă scandal şi după intervenţia poliţistului, agentul a cerut spirjinul altui coleg. Cei doi poliţişti l-au imobilizat şi încătuşat pe elevul scandalagiu.

Citiți și: Controale ample în trafic! Mașini imobilizate!

Elevul scandalgiu a fost primit o amendă de 1.000 lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice și pentru săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora.

Ulterior, elevul a fost predat familiei.

La întreaga scenă au participat mai mulți elevi, unii dintre ei chiar filmând incidentul. Mama băiatului încătuşat a postat pe Facebook o filmare în care se vede cum minorul este încătuşat şi ameninţă că va depune plângeri.

În urma imaginilor apărute în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a deschis o anchetă internă şi face verificări cu privire la o eventuală agresiune comisă de polițiști asupra minorului (!).

 

Sursa: Româniatv.net

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3