EcoMoto 930×122

auchan

Schimbare majoră la un gigant lanț de hypermarket-uri!

Schimbare majoră la un gigant lanț de hypermarket-uri!

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Auchan Renewable Energy SRL, subsidiara de comercializare de electricitate a gigantului retail Auchan România SA, înființată în februarie anul acesta, a primit licență de furnizor de energie electrică din partea Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Schimbare majoră la un gigant lanț de hypermarket-uri!

În noiembrie anul trecut, Auchan România anunța că a luat măsuri de scădere a consumului de energie cu 20%, în contextul scumpirilor galopante la electricitate, care s-au transmis și în creșterea prețurilor la alimente, și că are în derulare măsuri de eficientizare energetică, inclusiv instalarea de panouri solare pe magazine și spații logistice.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Auchan România SA a terminat anul trecut cu profit net de 100,3 milioane lei, cu 17% mai mare decât în 2021, la o cifră de afaceri de aproape 7 miliarde lei, în urcare cu 9%.

Detalii, AICI.

Sursă foto: panorama.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90