Donaris 930 x 122

Pitesti

Schimbări în traficul din Pitești. Noi treceri de pietoni

Primăria Municipiului Piteşti a dispus joi, 02.12.2021, înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este vorba despre:

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

– trecere de pietoni pe strada Depozitelor, în proximitatea intersecției cu strada Găvenii, conform avizării Comisiei de Circulație din data de 04.06.2021;

– trecere de pietoni pe Calea Drăgășani, în dreptul magazinului Penny, conform avizării Comisiei de Circulație din data de 22.09.2021.

Despre trecerea de pietoni de pe Calea Drăgășani, mai exact, despre problemele care apar și trebuie rezolvate odată cu instituirea acestei măsuri, ePitești.ro a relatat într-un articol. Subiectul pe larg, AICI – Primăria Pitești face trecere de pietoni special pentru Penny Market.

Municipalitatea precizează că cele două măsuri au fost luate pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere.

De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție în zonă pentru evitarea incidentelor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90