EcoMoto 930×122

evaluare nationala

Schimbări la examenul de Evaluare Națională. Va avea loc după Bacalaureat

Schimbări la examenul de Evaluare Națională. Va avea loc după Bacalaureat.

Citiți și: Oficial! Evaluare Națională și pentru elevi din învățământ primar. Când au loc examenele

Ministrul Educației a anunțat astăzi, în cadrul unei dezbateri, că structura anului școlar 2020 – 2021 se va schimba. Astfel, examenul de Evaluare Națională din 2021 urmează să aibă loc după Bacalaureat. Sorin Câmpeanu a declarat că examenul de Bacalaureat se va desfășura în perioada 28 iunie – 1 iulie, iar Evaluarea Națională în perioada 5 – 8 iulie.

„Examenul de evaluare națională se va muta după examenul de Bacalaureat și în acest fel încercăm să perturbăm cât mai puțin structura anului școlar și a anului universitar”, a anunțat ministrul, potrivit Digi24.ro.

Citiți și: Evaluare Națională 2024: Încep simulările!

Datele pentru examenul de Bacalaureat vor rămâne aceleași pentru a nu perturba anul universitar, a mai susținut Sorin Câmpeanu.

De asemenea, Ministrul Educației a mai declarat că, școlile vor rămâne deschise cel puțin până la 1 aprilie. Din 2 aprilie elevii vor intra în vacanță până pe 4 mai.

(Foto descriptiv)

Sursă foto: gazetavalceana.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90