930 x122 grota rece

bogdan aristănțoiu

ȘCOALA ALTFEL LA POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

Școala altfel la Poliția Locală Pitești. 54 de copii de la Grădinița cu Program Prelungit ”Aripi deschise” au vizitat astăzi sediul Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Pentru că în această săptămână se desfășoară programul ”Școala altfel”, copiii au putut interacționa cu agenți ai instituției, aceștia din urmă vorbindu-le despre educația rutieră.

”Am discutat cu copiii despre siguranța pietonilor în timpul deplasării pe stradă. Li s-a explicat că strada nu este loc de joacă. Am vorbit despre „zebră” și semafor și despre multe alte lucruri importante pentru bagajul de educație rutieră al celor mici.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

La final, copiii au văzut elemente din dotarea Poliției Locale și au făcut poze cu echipajele instituției.”, precizează Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90