930 x122 grota rece

bal colegiul Brătianu

Se anunță bal de zile mari la Colegiul „Brătianu”: Vine Delia!

Se anunță bal de zile mari la Colegiul „Brătianu”: Vine Delia!

Urmează o seară de neuitat la Magic Events

Mâine, 23 noiembrie 2023, Colegiul Național „Ion C. Brătianu” va transforma restaurantul Magic Events din Trivale într-un tărâm de basm pentru Balul Bobocilor.

Evenimentul, așteptat cu nerăbdare de sute de elevi și zeci de profesori, începe la ora 18:30 și promite să fie o seară memorabilă.

„Lacul lebedelor” – Tema balului

Anul acesta, balul va fi îmbrăcat în misterul și eleganța temei „Lacul lebedelor”. Așteptările sunt mari, iar elevii se pregătesc să ofere un spectacol vizual și artistic de excepție.

Delia – Invitata specială care va electriza publicul

Delia, una dintre cele mai iubite artiste din România, este invitatul special care va aduce un plus de strălucire serii. Cu stilul său unic și vocea inconfundabilă, Delia este garantată să electrizeze atmosfera și să transforme balul într-o experiență de neuitat.

Competiție pentru Titlurile de Miss și Mister Boboci

Opt perechi de elevi vor concura pentru titlurile de Miss și Mister Boboci, dar și pentru Miss și Mister Popularitate.

Ei vor trebui să impresioneze un juriu exigent, format din opt persoane, prin dans, talent, ținută de seară și autoprezentare.

Alți artiști de talent pe scenă

Seara va fi animată și de alte talente artistice, inclusiv:

– Ilinca Din, elevă a colegiului și multiplu premiată, va interpreta două piese emoționante, inclusiv „The lonely shepherd” la nai.

– Trupa Cross Generation, cu solista vocală Madi Tacu, o fostă elevă a colegiului, care s-a remarcat și la nivel național.

– Performanțe ale elevilor Ciocîrlan Daria, Mihail Patricia și Rizea Antonia.

Organizatorii evenimentului

Cadrele didactice Turcescu Alina, Duminică Daniela, Corodi Ruxandra și Mogoș Andreea, alături de directorii colegiului, Dumitru Florica și Ionescu Bogdan, sunt mândrii organizatori ai acestui eveniment spectaculos.

Balul Bobocilor de la Colegiul „Ion C. Brătianu” se anunță a fi o gală plină de momente magice, muzică de calitate și talente de excepție.

Cu un invitat special ca Delia și o serie de performanțe impresionante, seara va rămâne cu siguranță în amintirea tuturor celor prezenți.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90