New Profesional Consult 930 x 122

cristian gentea

Se anunță dezastru la FC Argeș. Primarul Gentea: „Renunț la echipă!”

Se anunță dezastru la FC Argeș. Primarul Gentea: „Renunț la echipă!”

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a avut o reacție furioasă după dezastrul din meciul de baraj pentru un loc în Superliga României desfășurat aseară pe Arena Națională și pierdut de FC Argeș cu 6-1 în fața celor de la Dinamo București.

Într-o declarație pentru Prosport, primarul Cristian Gentea a anunțat că municipalitatea ar urma să nu mai susțină echipa din Trivale!

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

„Această echipă să uite de mine. Din seara asta eu voi renunța și mă voi ocupa de problemele comunității mele și mai puțin de acesta echipă.

Se anunță dezastru la FC Argeș. Primarul Gentea: „Renunț la echipă!”

Sunt devastat, sunt șocat.

Azi s-au făcut eforturi incredibile și au fost achitate salariile, iar jucătorii s-au prezentat în halul asta. Mi s-a spus că totul este ok la echipă și că antrenamentele au mers bine.

FC Argeș

FC Argeș

Asta mi-au spus oamenii din club. Păi, în halul ăsta am ajuns?

Ne mințim între noi?

”DIN SEARA ASTA VOI SPUNE STOP!”

Vă repet: din seara asta voi spune stop, iar pe mine nu o să mă mai intereseze această echipă și nu voi mai călca pe stadion.

A, stadionul se va face, mergem înainte cu proiectul, dar echipa asta nu o să mă mai intereseze. Eu voi spune stop. Rușinea e prea mare”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Au marcat în meciul Dinamo – FC Argeș 6-1: Quentin Bena (15), Gorka Larrucea (24), Alexandru Pop (28), Lamine Ghezali (40, 62), Dani Iglesias (56), respectiv Mario Zebic (55). Din minutul 64, piteștenii au activat cu un om mai puțin, Kevin Koubemba fiind eliminat.

Manşa secundă a barajului pentru promovarea în prima ligă se va desfășura la Pitești la data de 3 iunie.

Detalii, AICI – Primarul Cristian Gentea, reacție furioasă, după masacrul de la Dinamo – FC Argeș 6-1! Edilul Piteștiului taie în carne vie la FC Argeș și anunță decizia bombă: „Sunt devastat, sunt șocat! Renunț la echipă” | EXCLUSIV

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

18 comentarii

  • Ionut spune:

    Care echipa??? E echipa lui baga el bani. Sa facă ceva pt copii de la Fc. Arges unde e circ. Totul e plătit de părinți,te costa 200-300mil pe an sa tii un copil la Fc. A și se umfla ca face el. Antrenori fără licențe care nici fotbal nu au jucat,conduși de părinții de la garduri pe o sticla de ceva. Nu ești prieten cu antrenorul nu joci. Sa mai stea el cu lingăi la oficială ca se credea Becali de la Pitesti. Neaga,Coman,Dica,Prepelita etc,care au făcut ceva pt club nu au voie la oficială ca de stau cățeii lui de la partid. Își merita soarta. Prosti sunt cei care îl mai Votează

  • Dan spune:

    Așa se întâmpla când ești înconjurat de lingăi și pupincuristi in viața. O sa pierzi și Primaria ca o sa te lucreze lingăi. Te-au învățat bine lingăii sa-l dai afara pe Prepelita și pe Vlădoiu.

  • Doru spune:

    Primarul e principalul vinovat. De ce a renunțat la cuplul Vladoiu & Prepeliță? Ce a făcut Stanciu Daniel în fotbal ca să fie adus la Pitești! Ce hal de antrenor are această echipă! Numai el nu vede că Garita e cap de linie și nu joacă nimic de când a revenit în echipă!

  • Andrei spune:

    Atâta timp cât totul este politic totul se va duce de râpa in țara asta condusă de lingăi. Stanciu e pus cu Dedicație un mic sifon securist fără familie fără copii fără personalitate dar domnului primar ii place sa fie înconjurat de pupincuristi. Luc,Alin,Chirița etc

  • Cezar spune:

    Asta nu a fost meci de fotbal, a fost V I O L! Merita toti dat afara pana la ultimul. Am fost 2000 de oi in tribune urland ca nebunii pentru niste desculti! Nu imi pare rau ca m-am dus, nici ca am pierdut. Imi pare rau doar ca am fost umiliti de toti cei implicati la club. De la conducerea formata din Prepelita&Vladoiu, la ‘groparul’ de cluburi Stanciu&Croitoru, pana la primarul ‘semafor’ care conduce despotic, dupa care se trage pe fese si se jura ca abandoneaza clubul. Nu-i bai, il abandonam si noi pe el la urmatoarele alegeri. Nu de alta, dar este la fel de inept in functia de edil, la fel cum a fost in functia de ‘fauritor’ de performanta in fotbal! Nu stiu cum de crede ca FC Arges este luat pe ‘persoana fizica’ vorba lui Goagle din sectorul 5, ca sa scape de el cand nu ii mai aduce voturi!? Rusine!!!

  • Un cetatean spune:

    E clar…Se ieftinește apă și canalul..

  • andrei spune:

    La finalul meciului de sâmbătă aceesti mingicari ar trebui dezbrăcați de tricouri. Cât despre domnul Gentea, sper ca sunteți mulțumit ca ați sacrificat orașul pentru așa zisa echipa.

  • Ciprian spune:

    Cine vă pune mă să vă duceți pe stadioane? Ce să vedeți ,niște cretini ce aleargă haotic după bășică și iau o căciulă de bani? Genteo, ți-a ieșit pe nas FC Că..t???

  • Adrian Margescu spune:

    Umilinta maxima pentru toti suporterii prezenti in tribune sau la televizor. De aproape 60 de ani iubesc aceasta echipa si ma gandesc ca se rasuceste Gicu Dobrin in mormant dupa setul incasat aseara. Politica nu are ce cauta in competitiile sportive si banul public trebuie sa fie investit in nevoile reale ale comunitatii. Si sa mai terminam odata cu semipreparatele de calitate indoielnica care provin din import. Sa lasam oamenii de meserie, cu sau fara patalama, sa-si faca treaba pentru ca ei nu candideaza ci doar muncesc. Sa producem in Romania !

  • Anonim spune:

    Pai ce facem Domn Primar? Daca nu merge fugim? Si banii??? Sau sunt sponzorizare de la banca sotiei? Este usor sa arunci bani pe fereastra daca nu sunt ai tai. Asa faceti si cu zona metropolitana. Aruncati bani pe fereastra si peste 4 ani fugiti ca nu a iesit bine. ASTA INSEAMNA CORUPTIE – ZERO REZULTATE.

  • Mihai spune:

    Așa e cu prea multă știință de carte….Sifonzezi banii din impozite și taxe pe o echipa cu 1000 de suporteri.
    Cum facem să îl transferam pe gentea?
    Gratis!!!!!

  • Cetatean spune:

    Renunți si la stadionul de 100 milioane de EURO, Gentea?

    Orașul are nevoie de multe alte lucruri.

    Totuși trebuie un trofeu…
    Echipa de ,,primă ligă” cu cele mai multe jocuri fără victorie.
    17 meciuri.

    Un record imbatabil.

  • Oto Marian spune:

    acum după ce a adus echipa unde a vrut zdrențe pleacă…a adus prin oameni lui ciurucuri pe bani grei..și acum pleacă…se zvonea demult în tirg de liga 2…dar nu mi venea a crede…

  • Bardasan Codrut spune:

    Mai ai si tupeul sa vb primare??? Hai sictir!!! Ai eliminat din club oamenii care aveau performanta si rezultate! L-ai mazilit pe Prepelita care a dus echipa in playoff! De ce? Atunci cand se implica politica categoric e cancer terminal. Sa va fie rusine JEGURILOR! Sictir!!

  • Adi spune:

    ei spun ca s au chinuit sa aduca bani deci inseamna ca nu puteau tine echipa in prima liga pt ca sa joci si sa vrei performanta aduci jucatori de valoare iar cei care au venit adusi de cine stie ce agent cu siguranta a cotizat cu comisionul la cineva ca nu vad rostul aducerii unora de asa slaba calitate au venit cu acceptul cuiva iar daca vrei juniori buni trebuie sa investesti si nu le au convenit sa scoata bani iar faptul ca parintii cotizeaza la antrenori este adevarat vrei in fata dai spaga inainte jucai fotbal in weekend in curtea scolii gratis acum pun paznici ca la banca placerea te costa scump si la buzunar si la vedere
    Iar faptul ca suntem 99 la suta in b este efotul colectiv al managementului de la primar la restul care neputand sustine echipa in prima liga si faptului ca incep construirea stadionului prefera sacrificarea echipei in loc sa vanda unuia cu bani .

  • Arw spune:

    Cum adica renunta la echipa? Este echipa lui? Oamenii din Pitesti sunt de acord sa ca primaria sa finanteze o echipa de fotbal?Pare ca omul asta plateste cu banii oamenilor pasiunea lui. Cu declaratia asta e numai bun de dat explicatii..

  • Mihai spune:

    Înainte de a spune că nu-l mai interesează FC Arges, primarul Gentea ar trebui sa justifice și milioanele de euro cheltuite din banul public cu jalnicii fotbaliști, antrenori și conducători. Pai te pozezi cu jucătorii și peste câteva zile spui că nu te mai interesează? Dar banii aruncați pe fereastră nu sunt aduși de dl Gentea, sunt luați de la piteșteni. De ce nu renunță la stadion ca sa facă un spital? De ce a cheltuit banii atât de deficitar? FC Arges merita sa retrogradeze, au fost jalnici! Nu numai cu Dinamo! Cu Dinamo au atins nivelul cel mai de jos posibil! Nu ai talent, nu te antrenezi, nu ai management, nu ai nicio strategie de joc! Si asta e imaginea în oglindă a rezultatelor edilului piteștean și în activitatea desfășurată la primărie! Să-l taxam pe dl Gentea la vot, asta îl doare cel mai tare! Așa, nu mai are acces la banul public! De care și-a bătut joc!

  • Dan spune:

    Rolul primarului este să se ocupe de gospodărirea urbei, nu de fotbal, pe care l a îngropat. La mediu v ați gândit când ați pus stâlpișorii pe Calea Craiovei (poluare să fie dar să cumpărăm stâlpișori de la prieteni) că să ocolim atât. Aceiași situație și cu semnele,, interzis,, puse la parcarea de la gară, să nu mai intri din Frații Golești (iar ocolire, iar poluare – mare grija de mediu avem). Acest primar asfaltează străzi fără să facă utilitățile de apă și canal, strada care la nici o lună este peticită că se lasă asfaltul. Este vorba despre str. Marta Radulescu. Domnule primar la cat sunteți de criticat și la câtă treabă faceți ar fi mai bine să ne lăsați. Cu semafoarele spuneți că este opera celui dinaintea voastră (din același partid) și că dacă nu este bine le opriți. Important este că vor fi sau au fost plătite, că asta este șmecheria, banii nu să oprim o prostie făcută de altul.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90