SMART KIDS 930X122

iluminat festiv

Se aprinde iluminatul festiv în Mioveni

Miercuri, 1 Decembrie, orașul Mioveni va intra cu totul în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Primăria Mioveni a anunţat că de Ziua Națională a României, pe străzile din oraș și în Centrul Civic se va aprinde, de la ora 18:00, iluminatul festiv.

Până atunci, pregătiri încă se fac pentru ca totul să fie pus la punct.

Citiți și: Mioveniul și-a votat bugetul: Peste 42 milioane € de cheltuit

Pregătim ultimele detalii pentru aprinderea uneia dintre cele mai spectaculoase instalații de iluminat festiv care au fost vreodată montate în orașul nostru!”, a fost mesajul transmis de primarul Ion Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Totodată acesta a postat și primele fotografii cu decorul de sărbători.

Se pară că, anul acesta, autoritățile au decis să înlocuiască tradiționalul brad natural cu unul artificial. Astfel, bradul proaspăt amplasat în Centrul Civic va fi unul diferit.

Această decizie a stârnit încă de pe acum foarte multe reacții și comentarii pe Facebook. Deși unii cetățeni se bucură că bradul natural a rămas în pădure anul acesta, alții nu par a fi deloc încântați de idee.

Sursă foto: Facebook Georgescu Ion

555×222  MAIA

Comentarii

3 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90