930×122 CAPRA 5

bratianu

PRIMĂRIA CERE BANI EUROPENI PENTRU COLEGIILE „BRĂTIANU” ȘI „ZINCA”

Autorităţile locale din Piteşti vor depune în acest an la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud Muntenia patru proiecte pentru reabilitarea cu bani europeni a unor unităţi importante de învăţământ din oraş.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Este vorba de colegiile naţionale „Zinca Golescu” şi „I.C. Brătianu”, de Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” şi de Şcoala Gimnazială „Mircea cel Bătrân”.

În cazul Colegiului „Brătianu” este a doua încercare a administraţiei piteştene de a obţine bani pentru reabilitare. Prin urmare, rămâne de văzut dacă autorităţile de la Bruxelles vor fi de acord să finanţeze din nou un proiect care până acum a eşuat. Amintim că pentru acest colegiu se obţinuse finanţare europeană, dar ea a fost returnată deoarece Primăria a reziliat contractul cu firma constructoare, care nu a respectat calendarul de execuţie a lucrărilor. (Foto: Colegiul Național „I.C. Brătianu”)

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90