NOR CURIER 930X122

drumuri

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri. Situația în Argeș

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri. Situația în Argeș

Citiți și: Pe aceste drumuri se lucrează! Șoferi, fiți foarte atenți

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu erau în această dimineață semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Se circulă în condiții de iarnă în zona montană a județelor Caraș-Severin și Gorj, fără a fi impuse restricții de circulație.

Citiți și: Probleme pe mai multe drumuri! Lucrări, restricții și carosabil umed

Sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe raza județelor Argeș, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Ilfov, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, dar și în mun. București.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, traficul se desfășoară pe un carosabil umed.

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe drumuri. Situația în Argeș

Se circulă în condițiile unor precipitații sub formă de ploaie, vizibilitatea fiind bună.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează. Să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante.

Și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului!”, transmite Centrul Infotrafic.

Foto: Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3