930×122 CAPRA 5

bani

Se dau bani! Până la 70.000 de euro!

Se dau bani! Până la 70.000 de euro!

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Instalarea Tinerilor Fermieri 2023 este una dintre cele mai așteptate submăsuri din noul Plan Național Strategic pentru Agricultură.

Aceasta aduce un sprijin nerambursabil de până la 70.000 de euro.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Scopul intervenției este atragerea și susținerea tinerilor fermieri și a altor noi fermieri și facilitarea dezvoltării sustenabile a întreprinderilor în zonele rurale.

În plus se dorește, promovarea ocupării forței de muncă, a creșterii economice, a egalității de gen, incluzând participarea femeilor la agricultură, a incluziunii sociale și a dezvoltării locale în zonele rurale, inclusiv a bioeconomiei circulare și a silviculturii sustenabile.

Vor fi prioritizate planurile de afaceri ale tinerilor cu un nivel de calificare superior, care au în vedere realizarea comasării prin preluarea de exploatații, deținerea în proprietate a exploatației, promovarea unor tehnologii și tehnici de producție moderne cu impact redus asupra mediului, eficientizarea utilizării și gestionarea adecvată a resurselor, instalarea fermierilor în zona montană.

Solicitanții care se încadrează în definiția tânărului fermier sunt cei cu vârsta maximă de 40 de ani.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3