930 pe 122 COSTACHE

activități casnice

Se dau noi tichete!

Se dau noi tichete!

Citiți și: Oficial! Se dau noi tichete de la stat!

Asocierea formată din Flame Data Technologies (lider), Digitalix Systems, Adamo Technology și Softcentric Development a depus singura ofertă pentru realizarea unui sistem informatic care va gestiona tichetele de activități casnice, contractul fiind estimat la 17,81 milioane de lei, fără TVA.

Durata contractului a fost stabilită la 6 luni de la data atribuirii.

Citiți și: Vin banii! Câte 500 de lei pentru cei cu venituri sub 3.000 de lei

,,Scopul prezentei documentații constă în achiziția unui sistem informatic integrat hardware-software, denumit <Platforma electronică de evidență a activităților casnice>, ca parte componentă a reformei privind introducerea tichetelor de muncă și formalizarea muncii casnice, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență și fonduri proprii”, scrie în caietul de sarcini al licitației.

Se dau noi tichete!

Tichetele de activități casnice vor deveni operaționale din 1 ianuarie 2024.

Persoanele care prestează aceste activități vor fi remunerate prin tichete de activități casnice, care vor fi preschimbate apoi în bani la agențiile pentru ocuparea forței de muncă.

Din valoarea nominală a tichetelor de activități casnice se va reține impozitul pe venit și contribuțiile de asigurări sociale de stat.

Detalii, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

8 comentarii

 • Apostol Nicolae spune:

  printre altele se zvonise că și pensiionarii cu pensii de până la 300 lei v-or primi acest card social în valoare de 250 lei/ la 2 luni. Întrebare: LE V-OM MAI PRIMI SAU NU?

 • Caravan Mariana spune:

  eu am o indemnizație handicap, gradul 2,forte mică eu am dreptul la tichet

 • eu primesc dacă sunt casnica acasa

 • du.itru vasilica spune:

  am o i demnizatie de 700 roni de urmași nu am card de masa nici u alt bonus ce trebuie sa fac sa am dreptul și eu șanț bonlV de cancer la plămâni fac dovada cu acte nu ma pot deplasa de la pat nu ma des urc cu toate tratamentele
  Va mulțumesc.esc dacă primesc un răspuns s

 • Machedon spune:

  Aveti dreptul la indemnizatia de handicap grav cu/fara însoțitor ,cum decideti dvs. . Interesati-va cu atentie pt ambele variante, cu însoțitor e mai complicat , dureaza mai mult , trebuie sa faceti contract de munca pt un insotitor. Cineva trebuie sa mearga la DAGPS in sectorul unde stati, sa se intereseze, cat mai repede. Nu e f complicat .

 • Barbu-Bacalu Cornelia spune:

  și soțul meu are pensie de handicap accentuat,mai precis indemnizație,vreau să știu dacă vine și pentru el acest card de alimente aștept raspuns

 • Gabriela spune:

  buna ziua eu nu am nici un venit lucrează doar sotu nu găsesc de muncă ptr k am diabet.ernie de disc op de 2 ori .tiroida.cardiaca și nu beneficiez de nici un card nimic altceva …ce pot sa fac ? ori nu am nici un drept nici măcar ajutor ptr faptul k am lucrat înafara..e normal sa nu ai dreptul la nimic?

 • David Valeri spune:

  Eu sunt asistat social o beneficiază de acest tichet sunt singur am 74 ani

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90