EcoMoto 930×122

centru de vaccinare

Se deschide un nou centru de vaccinare în Pitești

În acest weekend se desfășoară maratonul vaccinării în Argeș, inclusiv în Municipiul Pitești.

Citiți și: Mioveni: Un nou program de funcționare la Centrul de Vaccinare Racovița

Radu Perianu, prefectul de Argeș, a anunțat că în municipiu se va deschide un nou centru de vaccinare.

„Împreună cu directorul DSP Argeș, doamna Sorina Honțaru, reprezentanții cadrelor medicale și cu ajutorul primarului Municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea, am luat decizia să deschidem încă un centru de vaccinare în Pitești, la Unitatea de cazare hotelieră Pitești- Bulevardul Eroilor nr. 26-28.

Acesta va fi deschis la etajul 1 al clădirii, ținând cont că la parter este deja funcțional un centru de vaccinare care este mai mereu aglomerat.

Piteștenii cunosc deja locația acestui centru, motiv pentru care am convingerea că deschiderea acestuia va scurta consistent perioada de așteptare pentru argeșenii care vin aici.

Centrul de vaccinare se va deschide sâmbătă și va fi unul permanent în următoarea perioadă, în intervalul orar 08:00-20:00.”, a transmis Radu Perianu.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90