930 x122 grota rece

anaf

Se fac angajări la o instituție importantă!

Se fac angajări la o instituție importantă!

Citiți și: Atenționare de la ANAF! Este un nou tip de impozit

ANAF vrea să scoată la concurs anul următor toate cele 1.490 de posturi vacante, a declarat președintele instituției, Lucian Heiuș.

Concursurile de recrutare ar putea începe chiar din primul trimestru (intervalul ianuarie-martie), atenție deosebită urmând să fie acordată deficitului de personal din administrațiile din teritoriu ale Fiscului.

Citiți și: Angajări masive la cel mai mare spital din Argeș!

Avem acum vacante 1.490 de posturi de execuție și aș vrea ca la anul, începând chiar din primul trimestru, să le scoatem la concurs pe toate sau cât mai multe dintre acestea.

Pentru a funcționa eficient, ANAF are nevoie de o schemă de personal completă, mai ales că avem unele zone unde deficitele de oameni sunt destul de serioase și afectează activitatea.

Ocuparea posturilor vacante din teritoriu este un punct important al acestor planuri„, a afirmat Heiuș, contactat de Profit.ro.

Aceste concursuri se vor desfășura după o metodologie nouă (grila și interviu înregistrat).

De asemenea, se vor organiza mai multe concursuri pentru titularizarea persoanelor ce ocupă funcții de conducere cu delegație.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3