New Profesional Consult 930 x 122

anaf

Se fac angajări la stat! 3000 de posturi sunt vacante

Agenția Națională de Administrare Fiscală are nevoie de mii de angajați.

Citiți și: Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

În perioada următoare, ANAF are în plan angajări, ca până la sfârșitul anului să acopere primul lot al posturilor vacante disponibile.

În prezent, instituția are 20.000 de angajați, dar nu mai puțin de 3.000 de posturi sunt vacante.

Citiți și: Fiscul argeșean transmite un mesaj îngrijorător! Puteți rămâne fără bani

Astfel că, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) întreprinde în acest moment demersuri pentru ocuparea a 300 de posturi destinate în special tinerilor absolvenți de studii superioare, a declarat la Antena 3, Mihaela Drăgulin, șefa serviciului din cadrul Direcției Generale de Asistență pentru contribuabili.

Persoanele interesate pot urmări site-ul ANAF, unde vor fi afişate toate detaliile de angajare.

ANAF transmite că pune la dispoziţie lista funcţiilor publice vacante corespunzătoare existente la nivelul instituţiei prin publicarea acesteia pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi al Ministerului Finantelor Publice, afişarea la avizierul agenţiei, la sediul Direcţiei generale regionale a finanţelor publice şi la sediul tuturor administraţiilor judeţene ale finanţelor publice.

În lista posturilor vacante corespunzătoare se vor regăsi toate funcţiile publice vacante corespunzătoare din cadrul aparatului propriu al agenţiei, respectiv din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice.

Poze: descripitive

 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90