930×122 CAPRA 5

locuri de munca

Se fac angajări la stat! Sute de locuri sunt disponibile

Veste bună pentru românii care își caută de lucru.

Citiți și: 15.000 de lei de la stat pentru acești angajați! S-a anunțat

Mai multe ministere își reorganizează activitatea și anunță astfel angajări în număr mare.

Peste 500 de posturi urmează să fie scoase la concurs la Ministerul Fondurilor Europene, iar alte 64 la Ministerul Mediului, notează Evenimentul Zilei.

Citiți și: Argeș. Sute de locuri de muncă vacante!

Concret, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care este condus de Marcel Boloș, scoate la concurs 536 de posturi de funcționari.

La Ministerul Mediului, care este condus de Tanczos Barna, va mai apărea un post de conducere – un secretar general adjunct, care se alătură ministrului, celor 5 secretari de stat, secretarului general și celor doi secretari generali adjuncți care există deja în schemă.

Organigrama se va mări cu 64 de posturi. Astfel, se va ajunge de la 484 de lucrători publici la 548.

Pentru ca procedurile de angajare să poată fi demarate, pe ordinea de zi a ședinței de guvern de luni, 23 mai, au fost introduse și aprobate două proiecte de hotărâre, câte una pentru fiecare minister în parte.

Foto descriptiv: Romania TV

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3