930×122 CAPRA 5

ninsoare

Se întoarce iarna! Vin ninsorile în Pitești

Prognoza meteo estimată de meteorologi pentru sfârșitului lunii februarie, începutul lunii martie, a luat o turnură neașteptată.

Citiți și: Atenție mare: Ninge puternic pe cel mai periculos drum

Dacă în urmă cu o săptămână veștile erau îmbucurătoare, cu temperaturi maxime de până la 16 grade, acum ne așteptăm la precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și temperaturi scăzute.

La Pitești, în săptămâna 28 februarie – 6 martie, temperaturile pe timpul nopții ajung chiar la -3 grade, iar temperaturile maxime nu urcă mai mult de 9 grade.

Citiți și: Argeș: Frig extrem și ninsoare viscolită! Tablou ireal de iarnă

Începutul primăverii aduce precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în averse. Marți, 1 martie, este și cea mai friguroasă zi, temperaturile maxime nu urcă mai mult de 6 grade.

Abia de la jumătatea săptămânii viitoare putem spune că vom avea parte de temperaturi mai ridicate, peste 10 grade Celsius.

Foto descriptiv

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90