NOR CURIER 930X122

cristian gentea

Se reabilitează două artere rutiere și pietonale importante din Pitești

Două artere rutiere și pietonale importante din Pitești vor fi reabilitate.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, pe Facebook, de către primarul municipiului, Cristian Gentea.

Acestea vor fi reabilitate prin proiectul ,,Reabilitare infrastructură rutieră: Bulevardul Frații Golești și strada Nicolae Dobrin”.

Citiți și: Exclusiv. Noul stadion „Nicolae Dobrin”, anunțul care schimbă tot!

Proiectul este în valoare de peste 3 milioane de euro.

Am semnat contractul în valoare de peste 3 milioane de euro, finanțare nerambursabilă, în cadrul Programului naţional de investiţii „Anghel Saligny”!”, a transmis Cristian Gentea.

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

8 comentarii

  • Radu spune:

    Strada Depozitelor când intra în reabilitare

  • Anonim spune:

    Gentea , și str Eremia Grigorescu necesită lucrâri de reabilitare ! Știi unde se află această stradă ? Dacă nu știi , îți trimit coordonatele și o să constați că arată ca dj -ul de la UDA ! Stii ce zic !

  • Flavius spune:

    Cartierul Războieni când se pasează?

  • Flavius Stoica spune:

    Pavati si Războieniul

  • Sorin spune:

    Reabilitare inainte de construirea stadionului si nu are nimic strada de moment cand v or veni camioane la lucrari o strica dupa reparam iar .

  • Theo spune:

    Tot orasul trebuie reabilitat.Nu este vina lui,dar nu am vazut innici un alt oras atatea canale,canelute si gropi.Schimbi amortizoare si suspansii la o jumatate de an….

  • Dan spune:

    Dl primar asfaltează și strada Marta Radulescu (a fost particulară) fără să se facă canalizare și să se introducă apă. Vrem la țară să nu mai avem WC ul in fundul curții și noi in oraș asfaltăm o stradă fără a introduce utilitățile necesare. Mai bine locatarii nu cedau strada pe gratis primăriei. Se așteaptă că locatarii să își facă pe banii lor aceste utilități că apoi să fie trecute în proprietatea primăriei. Mai bine ar privatiza Apa canal dar acolo sunt angajați ai noștri.

  • Fier Florina spune:

    Mari și frumoase proiecte, a ți schimbat fata orașului. Felicitări domnule Primar Gentea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3