New Profesional Consult 930 x 122

creșă

Se redeschid creșele!

Se redeschid creșele!

Citiți și: Meci european, intrarea liberă!

Luni, 4 septembrie, creșele de pe raza orașului Mioveni își vor deschide porțile și își vor relua activitatea la program normal.

Citiți și: Informare oficială extrem de importantă! Va fi posibil începând cu 23 octombrie!

,,Începând de luni, 4 septembrie 2023, DOAR CREȘELE de pe raza orașului Mioveni își vor relua activitatea la programul normal!

Atenție! Decizia nu se aplică și altor unități de învățământ!

Se redeschid creșele!

Având în vedere diversele lucrări care tocmai s-au finalizat și care au constat în reaparații curente, amenajarea și modernizarea spațiilor, pentru a respecta normativele privind siguranța și sănătatea copiilor, creșele vor intra într-un amplu proces de curățenie.

În toate spațiile vor fi aplicate tratamente de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, urmate de o perioadă în care substanțele folosite vor deveni inactive și total inofensive.

Pentru alte informații, părinții pot lua legătura direct cu reprezentanții unităților de învățământ în cauză!”, transmite municipalitatea.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90