New Profesional Consult 930 x 122

filarmonica pitesti

Seară de jazz&pop și concert simfonic la Filarmonica Pitești

Seară de jazz&pop și concert simfonic la Filarmonica Pitești.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Filarmonica Pitești va organiza la Centrul Multifuncțional două concerte. Joi, 25 martie, va avea loc un concert simfonic de la ora 19:00, iar vineri, 26 martie, de la aceiași oră, va avea loc concertul La margine de București.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Alexandru Ionuț Mija, participă, ca solist, violoncelistul Ștefan Cazacu. În program: Camille Saint-Saëns – Concertul nr. 1 pentru violoncel și orchestră în la minor, George Bizet – Simfonia în Do major și Maurice Ravel – Bolero.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Vineri, Alături de Trio Jazz&Pop Pitești participă pianistul și compozitorul Mircea Tiberian și interpreta Nadia Trohin. Grupul Trio Jazz&Pop Pitești s-a înființat la Filarmonica Pitești la sfârșitul lunii februarie, când a
susținut, alături de orchestra simfonică, un concert cu casa închisă. De asemenea, a mai cântat de 1 și 8 martie, bucurându-se de un real succes.

Conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești, vor avea acces doar 30% din spectatori. Aceștia vor purta măști de protecție și se vor așeza pe locurile disponibile din sală.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90