Donaris 930 x 122

filarmonica pitesti

Seară de jazz&pop și concert simfonic la Filarmonica Pitești

Seară de jazz&pop și concert simfonic la Filarmonica Pitești.

Citiți și: E gratis pentru oamenii din Ucraina

Filarmonica Pitești va organiza la Centrul Multifuncțional două concerte. Joi, 25 martie, va avea loc un concert simfonic de la ora 19:00, iar vineri, 26 martie, de la aceiași oră, va avea loc concertul La margine de București.

Alături de orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești, dirijată de Alexandru Ionuț Mija, participă, ca solist, violoncelistul Ștefan Cazacu. În program: Camille Saint-Saëns – Concertul nr. 1 pentru violoncel și orchestră în la minor, George Bizet – Simfonia în Do major și Maurice Ravel – Bolero.

Citiți și: Concert simfonic extraordinar dedicat Simfoniei Lalelelor, în Parcul Lunca Argeșului

Vineri, Alături de Trio Jazz&Pop Pitești participă pianistul și compozitorul Mircea Tiberian și interpreta Nadia Trohin. Grupul Trio Jazz&Pop Pitești s-a înființat la Filarmonica Pitești la sfârșitul lunii februarie, când a
susținut, alături de orchestra simfonică, un concert cu casa închisă. De asemenea, a mai cântat de 1 și 8 martie, bucurându-se de un real succes.

Conform ratei de incidență a COVID-19 la nivel de Pitești, vor avea acces doar 30% din spectatori. Aceștia vor purta măști de protecție și se vor așeza pe locurile disponibile din sală.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3