930 x122 grota rece

consiliul local mioveni

Ședință de urgență la Primăria Mioveni!

Ședință de urgență la Primăria Mioveni!

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Astăzi, Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință extraordinară de îndată, astăzi de la ora 11.00.

Iată ce se află pe ordinea de zi:

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

,,- aprobarea rectificării bugetului local pe anul 2023;

– aprobarea actualizării documentației tehnico-economice (faza D.A.L.I) si a indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții „Îmbunătățirea eficienței energetice a instituțiilor publice din orașul Mioveni” finanțat în cadrul Planului Național de Redresare si Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, Axa de Investiții I.3 Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Ședință de urgență la Primăria Mioveni!

Ședința se va desfășura ONLINE.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro.”, transmite municipalitatea.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Creață Cătălin spune:

    Să se permită accesul Publitrans Pitești în Mioveni pe vechea rută nr.15. Transport public…

  • Doanta Jan spune:

    Vrem transport Publitrans Pitești în Mioveni.De ce o firma particulara are monopol pe transport? De 30 de ani aceeași firma mi se pare suspect.

  • Gigi Petre spune:

    Poare acum odată cu campania dd toamna începută de către DNA este analizata și situația transportului de călători dintre Mioveni și Pitesti care este atribuita cu dedicație de 30 de ani aceleeasi societății al cărei patron cel mai probabil cotizează către primari celor doua orașe și către partidul din care acești șpăgari fac parte.

  • Viorel Ologu spune:

    Sâ se bage linia 15 a Publitransului și la Mioveni.Câ Poșircă s-au fâcut miliardar în 30 de ani de cînd are monopolul traseului.Și orașul Mioveni este zonâ mutropolitanâ cum este comuna Bradu.Sâ facâ și copii noștri naveta mai ieftin Gata cu șpăgili la primărie HOȚILOR.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3