NOR CURIER 930X122

consiliu local

Şedinţă extraordinară de Consiliu Local la Mioveni

Ședință extraordinară de Consiliu Local la Mioveni

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, joi, 29 septembrie 2022, de la ora 10.00.

Va fi discutată și supusă votului aprobarea rectificării bugetului local al Unității Administrativ-Teritoriale a orașului Mioveni în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului României nr. 1156 din 21 septembrie 2022 privind repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, prevăzute la art. 29 alin. (5) lit. a) din Ordonanța Guvernului nr. 19/2022 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2022.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Ședința se va desfășura ONLINE.

Ordinea de zi a ședinței se aduce la cunoștința locuitorilor orașului Mioveni și este publicată pe site-ul oficial al instituției www.emioveni.ro, potrivit dispozițiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90