930×122 CAPRA 5

mioveni

Ședință extraordinară în Mioveni!

Ședință extraordinară în Mioveni!

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Consiliul Local Mioveni se întrunește în ședință extraordinară luni, 3 aprilie, de la ora 11.00, prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

Ordinea de zi:

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

1.Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind asocierea Unității Administrativ – Teritoriale a Orașului Mioveni, prin Consiliul Local al orașului Mioveni, în calitate de membru fondator (asociat) cu Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Davidești, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intracomunitară cu denumirea ”Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Trans EcoMiodav”, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, pentru a presta serviciul public de transport public local.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90