930×122 CAPRA 5

primăria mioveni

    Ședință extraordinară la Primărie

    Ședință extraordinară la Primărie

    Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

    Consiliul Local Mioveni se va întruni în ședință publică extraordinară, joi, 6 iulie  2023, de la ora 10.00, prin intermediul unei platforme online de videoconferință.

    Pe ordinea de zi se află trei puncte:

    Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

    1.Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind   aprobarea  procesului verbal de predare primire nr. 19068/04.07.2023 a imobilului denumit Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice “Sfânta Maria” Colibași, împreună cu toate dotările, accesoriile și terenul aferent, încheiat între Parohia Colibași, în calitate de predător și Unitatea Administrativ Teritorială Oraș Mioveni, în calitate de primitor – proprietar.

    2.Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind  aprobarea încheierii  unui  convenții de parteneriat  între Unitatea Administrativ- Teritorială Orașul Mioveni prin Direcția de Asistență Socială Mioveni și Fundația Consorțiul Pentru Dezvoltare Locală  Mioveni, persoană juridică română de drept public și statut de utilitate publică.

    3.Proiect de hotărâre iniţiat de Primarul oraşului Mioveni privind  aprobarea costului mediu lunar de întreținere și a cuantumului contribuției lunare de întreținere pentru beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice Mioveni,  în  anul 2023.

    Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului  şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei www.emioveni.ro, potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3