EcoMoto 930×122

primăria mioveni

Ședință importantă la Primăria Mioveni. Se iau decizii cruciale

Ședință importantă la Primăria Mioveni. Se iau decizii cruciale

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

O nouă ședință de Consiliu Local, la Mioveni

Astăzi, 19 octombrie 2023, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

La această şedinţă sunt prevăzute 25 de puncte şi se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, dintre care amintim:

– aprobarea acordării distincției ‹‹ Diploma de aur››. Și a premiului în sumă netă de 500 lei celor 19 cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în anul 2023;

– aprobarea”Metodologiei de acordare a granturilor pentru premierea unităților de învățământ preuniversitar de stat din orașul Mioveni. cu rezultate deosebite în domeniul performanțelor școlare obținute de elevii cu media peste 9,75 la examenul de Evaluare Națională și examenul de Bacalaureat”;

– aprobarea transmiterii în administrarea Spitalului Orășenesc Mioveni a bunurilor rezultate în urma recepționării obiectivului de investiții”Extindere sistem de digitalizare Spital Orășenesc Mioveni;

– aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea activităților comerciale în zone publice din orașul Mioveni etc.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro.

Potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare.

Ședința deliberativului local va fi transmisă live pe pagina oficială de facebook a instituției.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90