930X122 MAIA

autorizaţie

SEDIUL POLIȚIEI LOCALE PITEȘTI, FĂRĂ AUTORIZAȚIE DE SECURITATE LA INCENDIU

Sediul Poliției Locale Pitești, fără autorizație de securitate la incendiu. Sediul Poliţiei Locale Piteşti funcționează de ceva vreme într-o clădire din curtea Inspectoratului Şcolar Argeș.

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

Anul trecut clădirea a fost mansardată, rezultând noi spaţii pentru birouri şi o sală de şedinţe. Lucrările vor continua şi în acest an, cu închiderea pe structură metalică a scării de acces exterior către mansardă (acum scara nu are balustrade), investiţie care va „ciupi” încă 100.000 de lei din bugetul local al municipiului.

Problema este că, în ciuda investiţiilor, clădirea nu are autorizaţie de la ISU.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

Abia în acest an Primăria a prevăzut 30.000 de lei pentru elaborarea documentaţiei care va stabili cât vor costa lucrările de conformare la noile norme cu privire la securitatea la incendiu. Aceste norme au intrat în vigoare după tragedia din clubul bucureştean „Colectiv”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3