NOR CURIER 930X122

politie

Șef din Poliție, reținut pentru violarea unei copile de 11 ani!

Șeful Serviciului Poliția Călare Iași, Tiberiu Cebotaru, a fost reținut pentru viol și agresiune sexuală, anunță Ziare.com.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Tiberiu Cebotaru a fost reținut pentru 24 de ore, pentru viol, agresiune sexuală și exercitarea unei profesii fără drept.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

Bărbatul ar fi predat cursuri de echitație în localitatea Miroslava, aflată în zona metropolitană a municipiului Iași, contra cost, iar la acestea ar fi participat mai mulți minori, printre care și o adolescentă pe care polițistul local ar fi agresat-o sexual și ar fi violat-o.

„În perioada ianuarie 2021 – mai 2022, cu ocazia cursurilor de echitație desfășurate, aceeași persoană, profitând de autoritatea sa și de vulnerabilitatea aceleiași persoane vătămate minore, ar fi supus-o pe aceasta la acte de natură sexuală, prin constrângere psihică, atingând-o în zonele intime în timpul cursurilor.

Totodată, acesta ar fi oferit cursuri de echitație, deşi nu deţinea niciun fel de autorizație în acest sens, iar, în anul 2022, aceeași persoană le-ar fi determinat pe alte persoane vătămate să achiziționeze un cal contra unei sume de bani, ascunzându-le cumpărătorilor faptul că acea cabalină nu i-ar fi aparţinut.

Suspectul a fost reţinut la data de 26.04.2023, pentru o durată de 24 de ore, cercetările continuând în vederea întregirii situaţiei de fapt şi stabilirii adevărului judiciar, pentru justa soluţionare a cauzei. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, au transmis procurorii.

Tiberiu Cebotaru a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, dar lucrează de ceva vreme ca polițist local. Acesta deține două terenuri, o casă și un apartament în Iași și încasează aproximativ 8.000 de lei lunar, salariu.

Detalii, AICI.

Foto principal: Stirile Kanal D

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3