930×122 POSADA 5

politie

Șef din Poliție, reținut pentru violarea unei copile de 11 ani!

Șeful Serviciului Poliția Călare Iași, Tiberiu Cebotaru, a fost reținut pentru viol și agresiune sexuală, anunță Ziare.com.

Citiți și: Polițistul are voie să îți ia mașina, bicicleta sau telefonul mobil!

Tiberiu Cebotaru a fost reținut pentru 24 de ore, pentru viol, agresiune sexuală și exercitarea unei profesii fără drept.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Bărbatul ar fi predat cursuri de echitație în localitatea Miroslava, aflată în zona metropolitană a municipiului Iași, contra cost, iar la acestea ar fi participat mai mulți minori, printre care și o adolescentă pe care polițistul local ar fi agresat-o sexual și ar fi violat-o.

„În perioada ianuarie 2021 – mai 2022, cu ocazia cursurilor de echitație desfășurate, aceeași persoană, profitând de autoritatea sa și de vulnerabilitatea aceleiași persoane vătămate minore, ar fi supus-o pe aceasta la acte de natură sexuală, prin constrângere psihică, atingând-o în zonele intime în timpul cursurilor.

Totodată, acesta ar fi oferit cursuri de echitație, deşi nu deţinea niciun fel de autorizație în acest sens, iar, în anul 2022, aceeași persoană le-ar fi determinat pe alte persoane vătămate să achiziționeze un cal contra unei sume de bani, ascunzându-le cumpărătorilor faptul că acea cabalină nu i-ar fi aparţinut.

Suspectul a fost reţinut la data de 26.04.2023, pentru o durată de 24 de ore, cercetările continuând în vederea întregirii situaţiei de fapt şi stabilirii adevărului judiciar, pentru justa soluţionare a cauzei. Precizăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în niciun fel principiul prezumţia de nevinovăţie”, au transmis procurorii.

Tiberiu Cebotaru a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, dar lucrează de ceva vreme ca polițist local. Acesta deține două terenuri, o casă și un apartament în Iași și încasează aproximativ 8.000 de lei lunar, salariu.

Detalii, AICI.

Foto principal: Stirile Kanal D

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3