930×122 CAPRA 5

plata cu cardul

Șeful ANAF îndeamnă românii să plătească cu cardul

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, le recomandă și îi îndeamnă totodată pe români să folosească cardul bancar la cumpărături, în locul banilor cash.

Astfel, spune acesta, sumele de bani vor putea fi fiscalizate.

Discuția cu privire la folosirea cardului bancar a venit în contextul în care șeful ANAF a fost întrebat de ce unii comercianţi nu emit bonuri fiscale.

Legea prevede clar, trebuie să bată în casă orice produs pe care îl comercializează şi să ofere bonul celui care face cumpărătura. Mulţi nu cer acest bon.

Eu recomand şi eu asta fac de foarte mulţi ani, plătesc cu cardul şi atunci ştiu foarte clar că în momentul în care am plătit cu cardul suma intră în contul bancar şi trebuie să fie fiscalizată, nu mai există nicio altă variantă”, a spus Lucian Heiuş, la postul de televiziune Digi 24.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    In clipa in care sustii folosirea unui anumit tip de plata pentru o fiscalizare buna recunosti ca esti incompetent. Fiscalizarea trebuie sa functioneze pentru orice tip de plata, incompetentule, cei de la tara n-au magazine cu sistem de plata prin card. Esti un bugetar incompetent care crede ca palavrageala lui ii acopera incompetenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SPALATORIE MURAY  570×90