Meniu

Șeful învățământului argeșean, mesaj de ultim moment!

Șeful învățământului argeșean, mesaj de ultim moment!

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență, lângă Școala 14 și Universitatea „Brâncoveanu”

Inspectorul General Școlar al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, a participat cu entuziasm la Târgul de Toamnă organizat ieri de elevii și profesorii Școlii Nr. 14 ,,Alexandru Davila din Pitești”.

Evenimentul a adus împreună tradiția și creativitatea în culori calde de toamnă.

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Micii organizatori au demonstrat că toamna poate fi sărbătorită cu mult drag și energie.

Standurile colorate cu bunătăți tradiționale, realizate de elevi și părinți, au încântat privirile și papilele gustative ale vizitatorilor, oferind o experiență de neuitat.

„Ce culoare poate avea bucuria?”, a întrebat retoric Dumitru Tudosoiu în discursul său.

„Portocaliu, burgund, roșu, galben? Am descoperit azi cât de frumos arată culorile toamnei desenate de copiii de la Școala Alexandru Davila din Pitești și cât de mult efort și suflet au pus în acest eveniment!”

Elevii au prezentat cu mândrie rezultatele muncii lor, iar vizitatorii au putut savura preparate tradiționale precum zacusca, murăturile de casă, prăjiturile proaspete și mustul autentic.

Atmosfera a fost una de sărbătoare, în care copilăria și frumusețea toamnei s-au împletit perfect.

Șeful învățământului argeșean, mesaj de ultim moment!

„Copilăria îmbrățișată de toamnă aduce atâta bucurie și ne face să descoperim ceva nou de fiecare dată când acest anotimp este pus în valoare de micuți”, a continuat Tudosoiu, subliniind importanța păstrării acestei tradiții în școlile argeșene.

Festivalul Toamnei organizat de Școala Alexandru Davila a devenit o tradiție îndrăgită, oferind celor prezenți un prilej de a celebra bogățiile anotimpului prin prisma creativității și muncii elevilor.

Inspectorul General Școlar  i-a felicitat pe toți cei implicați în realizarea acestui eveniment, mulțumindu-le pentru dedicare și efort.

„Toamna ne provoacă într-o frumoasă paletă coloristică și de bogății, iar răspunsul Școlii Alexandru Davila este pe măsură. Felicitări tuturor!”, a concluzionat Dumitru Tudosoiu, încurajând continuarea acestor inițiative menite să aducă tradiția și creativitatea în prim-planul educației.

Citește și: Datorii suspendate pentru aceste persoane

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Facebook

555 X 222 CAPRA