NOR CURIER 930X122

ceair

ŞEFUL POLIŢIEI RECUNOAŞTE: „AVEM O PROBLEMĂ CU PIAŢA CEAIR!”

Comisarul şef Ionel Ispir, noul comandant al Poliţiei Argeş, a declarat astăzi, în conferinţa de presă de la Prefectură, că acţiunile din piaţa agroalimentară Ceair, cea mai mare a Piteștiului, sunt din ce în ce mai intense, în sensul combaterii evaziunii fiscale şi a contrabandei.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Totuşi, şeful poliţiştilor admite că încă sunt probleme în această piaţă. „Recunosc că avem o problemă cu piaţa Ceair, o avem în atenţie şi sper să diminuăm spre zero activităţile care sunt în neregulă. Îi identificăm pe unii care fac contrabandă, apoi apar alţii… Vom fi mai activi în piaţă, inclusiv cu poliţişti în civil. În ultima săptămână am confiscat de acolo 5.520 de ţigări de contrabandă, precum şi 925 de produse agroalimentare şi am întocmit 6 dosare penale.”, a spus Ispir.

Pe de altă parte, Ionel Ispir a afirmat că în primele două săptămâni ale lunii în curs poliţiştii argeșeni au constatat 273 de infracţiuni, dintre care 131 sunt legate de evaziunea fiscală. Au fost aplicate 4.632 de amenzi, 3.332 dintre acestea fiind sancţiuni pentru şoferi. Totalul amenzilor s-a ridicat la 1.400.000 de lei, fiind confiscate şi diverse bunuri în valoare de peste 60.000 de lei (dintre care şi 25 de miei sacrificaţi şi 439 de kg de pastramă).

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3