New Profesional Consult 930 x 122

sens unic

Sens unic nou într-un cartier din Pitești

Pitești: Sens unic nou în Trivale

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Primăria Municipiului Piteşti, prin Administrația Domeniului Public, a instituit vineri, 12 august 2022, un nou sens unic.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

Este vorba despre un sens unic de circulație pe strada Bradului din cartierul Trivale, pe tronsonul din fața blocurilor 33, 34 și 35.

Această măsură a fost luată ca urmare a avizării în Comisia de Circulație din 05.07.2022, având ca scop fluidizarea traficului rutier în zonă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Pe vasile alecsandri in trivale strada in curba masinile blocheaza trotuarul si o banda parcate incomod inteleg ca nu sunt parcari dar esti nevoit sa intri pe banda celorlati chiar in curba si te poti trezi cu unul care vine cu viteza atunci ma intreb cine ar fi vinovat eu ca intru in depasire in curba el ca vine cu ceva viteza sau primaria ca nu ia masuri . Atunci zic sa o faca cu sens unic intri pe o parte iesi pe alta.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3