930 x122 grota rece

bogdan anghel

SERVICII PROFESIONALE: EDITARE, MONTAJ ȘI PRODUCȚIE VIDEO

Servicii profesionale: Editare, montaj și producție video. Cu o carieră de peste 10 ani în televiziune, Bogdan Anghel vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de editare, montaj și producție video. Pe parcursul acestor ani a demonstrat profesionalism, a lucrat cu și pentru oameni.

Citiți și: Schimbarea de care era nevoie pe o stradă importantă: Au venit LEDURILE!

Servicii de editare/montaj video profesional:

– montaj/video nuntă, cununie civilă, botez

Citiți și: (VIDEO) SERVICII PROFESIONALE FOTO/VIDEO ȘI MONTAJ

– montaj/video personalizat în funcţie de cerinţa clientului

– revizii/modificări la materialul final

– filmare corporate

– videoclipuri

– spot publicitar

– video de prezentare firmă

– filmări evenimente corporate, mondene, interviuri, comunicate de presă

– montare materialele cu tăieturi, tranziţii, corecţii de sunet şi imagine de pe orice format video

– schimbare/adăugăre fundal sonor

– adăugare subtitrări/texte/efecte

– îmbunatăţire imagine

– slideshow foto animat şi cu fundal muzical

– stop cadru, accelerare imagine, slow motion, printscreen-uri din filmare

– aplicare filtre pentru corectarea şi accentuarea anumitor aspecte tehnice şi artistice (balans de culoare, luminozitate, reducere de zgomot, contrast, etc.)

– sincronizare scene sau filmări de pe mai multe camere video pe timeline

– randare clip final şi scriere pe DVD sau bluray personalizate

– livrarea materialului final în multi format optimizat şi pentru web.

Servicii de producţie video

”Experienţa acumulată de-a lungul timpului şi diversitatea subiectelor abordate m-au ajutat să deţin o gamă largă de stiluri şi metode tehnice în realizarea producţiilor video, spoturilor publicitare, documentarelor tv, emisiunilor tv sau al oricărei alte forme multimedia.”, transmite Bogdan Anghel.

Servicii de producţie corporate

”Cu un sistem profesionist de procesare/editare a materialelor vă pot ajuta la realizarea proiectelor dumneavoastră pentru a vă atinge scopul cu un efort minim şi impact maxim. Dispunând de un sistem complet de montaj profesional, dotat cu echipamente si softuri de ultima generatie, vă asigur calitatea produselor finale ca fiind una PREMIUM.”, adaugă Bogdan.

Vi se vor oferi soluţii complete de productie video corporate la o calitate superioară cu scopul de a livra mesajele de marketing şi/sau pentru a capta atenţia audienţelor interne şi externe.

”Dacă vrei să îți promovezi produsul, serviciul, compania pe internet sau pe TV, ai nevoie de content. Realizez, în diferite tehnici, filme, spoturi video TV, clip-uri de prezentare.”, încheie Bogdan Anghel.

Pentru mai multe detalii, Bogdan Anghel poate fi contactat la numărul de telefon 0735.620.365. Prețurile sunt avantajoase, uşor negociabile. 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90