930 x122 grota rece

sofer de tir mort

    Sfârșit dureros pentru un străin! Trecea prin România și a murit lângă Pitești

    Sfârșit dureros pentru un străin! Trecea prin România și a murit lângă Pitești

    Citiți și: Șofer de camion, mort! S-a răsturnat cu mastodontul

    În urmă cu puțin timp ePitești informa, în exclusivitate, că un bărbat a fost găsit decedat în cabina unui TIR aflat într-o parcare din Valea Ursului.

    Întâmplarea s-a petrecut în cursul zilei de astăzi, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, inclusiv Poliția, pentru a demara o anchetă.

    Din cercetări, polițiștii au stabilit că victima este un șofer de 45 de ani, de cetățenie poloneză.

    Cercetările au fost preluate de Biroul de Investigații Criminale Pitești.

    Mai multe detalii despre tragedie puteți re (citi) AICI: – Exclusiv! Breaking. Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești – 

    Polițiștii vin cu precizări oficiale:

    ,,În cursul zilei de 29 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că într-o parcare amenajată de pe raza comunei Bascov, un bărbat a fost găsit decedat, în cabina unui autocamion.

    Sfârșit dureros pentru un străin! Trecea prin România și a murit lângă Pitești

    La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, care au luat primele măsuri, echipajele medicale constatând că persoana în cauză era decedată.

    Cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

    Identitatea bărbatului a fost stabilită în urma cercetărilor, acesta fiind un bărbat de 45 de ani, cetățean polonez. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, urmând ca pentru stabilirea cauzelor decesului să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.”

    Foto: Arhivă/Descriptiv

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3