New Profesional Consult 930 x 122

bratianu

ÎN SFÂRŞIT! STATUIA LUI BRĂTIANU VA AVEA SOCLU FĂRĂ SCENE CU ȚĂRANI

De ani buni statuia lui I.C. Brătianu din Grădina Publică (fostul Parc 1907) din Piteşti stă pe soclul construit special pentru statuia Ţăranului Român, statuie mutată în zona „havuzului de apă”. Aşa se face că, absolut penibil, statuia marelui om de stat liberal are pe soclu scene cu ţărani răsculaţi în anul 1907 împotriva boierilor.

Citiți și: Mascații au luat cu asalt Colegiul „Brătianu” din Pitești

Cornel Ionică, viceprimarul care a preluat și atribuțiile postului de primar, spune că situaţia ridicolă va fi în sfârșit rezolvată: „Până la vară vom reconfigura soclul statuii lui Brătianu. Avem proiect în acest sens şi ne apucăm de treabă. Nu am putut-o face până acum din cauza unor probleme legate de copacii din zonă, care sunt protejaţi prin lege. În prezent toate problemele de mediu sunt rezolvate şi putem să intervenim.”

Publicația noastră a atras atenția asupra subiectului: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cruciti-va-pitesti-inca-exista-statuia-struto-camila-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Exclusiv. ,,Nava-amiral” – Colegiul „Brătianu”, gazda unui eveniment de elită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90